Rólunk

Scanpix Electric Kft


A valóság digitalizálásának (reality capture) szakértői vagyunk. Az olyan kapcsolódó 3D technológiák képezik a kompetenciánkat, mint a 

  • lézer szkennelés (Lidar)
  • 3D fotózás
  • fotogrammetria 

valamint az ehhez kapcsolódó szoftveres munkafolyamatok (pl. pontfelhő regisztrálás, 3D modell készítés). 

Olyan új megoldások szolgáltatói is vagyunk, mint a 

  • mérnöki modellezés (reverse engineering)
  • scan-to-BIM (épület modell)
  • kiterjesztett és virtuális valóság bemutatók (AR/VR), 
  • virtuális boltok

Viszonteladóként a digitális felmérésekhez szükséges hardware rajtunk keresztül megvásárolható.

Biztosak vagyunk benne hogy a termékek és megoldások amiket szolgáltatni tudunk minden üzletet képes támogatni a jövőbeni fejlődésében itt a metaverzum hajnalán. 


100+
felmért épület
30.000+ 
felmért négyzetméter
8+
felmért ipari létesítmény
2.500+
szkennelési pont

Hiszünk a 

paradigmaváltásban


Évszázadokon keresztül az építők, építészek és mérnökök a hagyományos módszert követték a helyszíni körülmények rögzítésére – általában vízszintezőt, mérőszalagot,  teodolitot használtak a vízszintes és függőleges síkok meghatározására, valamint a távolságok és szögek mérésére. Majd kalkulációk hosszú sora kellett a mérési eredmények összegzéséhez.

Fárasztó, időigényes folyamat a mérnökök számára a pontról pontra  történő adatgyűjtés, melynek eredménye egy olyan dokumentáció is lehet, amely gyakran hiányos vagy pontatlan.

Spanyol János  

CEO - Alapító

Cégalapító és virtuálizációs evangelista. 

Több mint 10 éves ipari (FMCG) tapasztalatával a vállakozás folyamatos fejlődésének motorja. A "maker" mozgalom és a digitálizáció nagy rajongója. Problémamegoldó és kapcsolatteremtő képességét a termékfejlesztés, marketing-értékesítés és ügyfélszolgálat területén kamatoztatja.

Balatoni Bálint

CFO - Alapító

Bálint felelős a vállalkozás stabilitásának megőrzéséért. Tájépítész mérnöki háttere valamint a polgári repülésből hozott tapasztalata segíti vállakozásunkat technológiai, minőségügyi és pénzügyi területeken.